Vrestaby Hundpensionat

Är det lilla, personliga pensionatet som har tid och kärlek för din hund. Björkagården är vackert belägen nära badsjö och i härlig natur, men ändå nära Göteborg. Vi tar emot högst sex hundar åt gången så ofta kan din hund umgås på ett harmoniskt sätt i flock. Så långt det är möjligt får din hund bo inne hos oss. Vi har också ett fräscht hundhus med boxar där hunden sover på natten.

Hos oss har din hund alltid möjlighet att springa fritt (även jakthundar och icke inkallningssä a hundar) eftersom vi har en stor inhägnad gård. Vi promenerar hundarna i underbar bilfri miljö med möjlighet till bad/lek.

 

Självklart är Du och din hund välkommen att besöka oss innan pensionatsvistelsen. Detta är ofta en fördel då hunden redan är bekant med mig och min lilla flock när Du ska lämna den. Du som ägare kan känna Dig trygg med att din bästa vän har det bra när Du är på semester.Hör av er på 0707 - 35 68 86 eller via susie@vrestaby.se så berättar jag mer. Bankgiro: 879-7029. Varmt välkomna!

Mvh Susanne Craske

Prisplan

vardag 325 kr/bokad dag
helgdag 325 kr/bokad dag
Storhelg 500 kr/bokad dag
(jul nyår midsommar etc)

Hundarna skall vara:
- friska, sunda & avmaskade
- vaccinerade (ta med intyg fr. leg. vet)
Vänligen medtag eget foder till din hund.

10% av priset inbetalas vid bokning. Resterande skall finnas på vårt konto el Swish senast 3 dgr innan vistelsen börjar. OBS! Bg-inbet. tar ofta 1-2 dgr. Avbok senast 10 dgr innan vistelsen startar, annars sker debitering oavsett!